ZAR mini – serie LUX

Aлуминиум RIB tenders

“Бунар” простор за мотор, шкафче во вид на лак, конзола LUX и дизајн што е креиран за да се цеди самостојно

Naša prekrasna ZAR mini™ LUX linija nudi različite veličine i verzije. Svi brodovi su opremljeni pramčanim ormarićem i ravnom duplom podnom oblogom. Dizajn trupa i kokpita je sa samopraznjenjem. Svi brodovi nude kao standardnu opremu pod od PU tikovine, jastuk za pramac, naslon za pramac, stepenicu za pramac, zaštitnik kobilice, držač bimini tende, luksuznu upravljačku konzolu i ojačan trup.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Kao dodatnu opremu možete odabrati razne krovove, pumpe za bunar, stepenice za kupanje i još mnogo toga. Molimo pitajte svog ZAR mini dilera. On vam može najbolje poslužiti.

ZAR mini™ LUX linija može lako povući vodene igračke, skijati na vodi (od 30 KS) i vući tube s dva ugrađena D-prstena na krmenoj gredi, ali takođe možete instalirati jarbol za vuču iza naslona, tako da možete raditi i wakeboarding.

Svaki ZAR mini™ ima četiri tačke dizalice Davit. Dva na pramcu i dva na krmeno traci.

Zbog veoma lagane aluminijske konstrukcije može ići veoma brzo i lako planirati s manjim motorom. Trup se neće suočiti sa problemima osmoze ili defekata gel premaza kao kod trupa od fiberglasa. Takođe će trajati duže i neće postati teži tokom korištenja. Aluminijski trup je posebno proizveden i premazan prahom kako bi se odupro koroziji i slanoj vodi. Zabavit ćete se s vašim ZAR mini™ RIB-om.

Svi RIB napuhanci od ZAR mini™ do RIB14 imaju 5-slojni ojačani PVC materijal visoke kvalitete od 1.100 dtex težine 1.050g/m2 i debljine 0,9mm.

Svi RIB napuhanci od ZAR mini™ počevši od RIB15 imaju 5-slojni ojačani PVC materijal visoke kvalitete od 1.100 dtex težine 1.500g/m2 i debljine 1,2mm.

Svi napuhavajući ZAR mini™ čamci su takođe dostupni u CSM-u (formalno poznat kao Hypalon™ od DuPont™) sa posebnim dizajnom. Za dalje detalje, molimo Vas da se obratite svom ZAR mini™ prodavcu. CSM traje mnogo duže od PVC-a i otporniji je prema UV svjetlosti, kiselinama, alkalijama, slanoj vodi, toploti i hladnoći. Koristimo Hypatex™ koji je jedan od najboljih materijala na svjetskom tržištu danas. Proizvodi se od 60 godina.

Svi PVC šavovi naših ZAR mini™ komora cijevi su zavareni*. Svi čamci imaju ventil za nadpritisak, kao standardnu opremu, koji će zaštititi vašu cev kada se pravilno napuhne. Visokokvalitetni materijali upareni sa stalnim istraživanjem i razvojem su ključ uspjeha.

Svaki pojedinačni napuhavajući ZAR mini™ čamac prolazi kroz vrlo strogu kontrolu kvaliteta prije nego što ga isporučimo našim cijenjenim kupcima. U slučaju da greška prođe kontrolu kvaliteta, bićete zaštićeni našom ograničenom garancijom od 2 godine nakon registracije vašeg plovila kod nas.

Sa našom velikom standardnom opremom i modernim italijanskim dizajnom, ZAR mini™ napuhavajući čamci su jedinstveni.

Za sve vrste vodenih sportova možete pronaći odgovarajući ZAR mini™ RIB. Skijanje na vodi, krstarenje, SCUBA ronjenje, pecanje ili kao ponuda za vašu jahtu. ZAR mini™ LUX je u stanju da zadovolji vaša očekivanja.

ЗАТВОРИ