ZAR предности

НАШЕ ИСКУСТВО

Имаме големо искуство со гумени чамци,  ZAR Formenti ги произведува од 1979 година.


ПРОЕКТИРАНИ И ИЗГРАДЕНИ ВО ЕВРОПСКА УНИЈА

Нашиот технички и креативен дизајнерски тим се наоѓа во Шпанија, Италија и Германија. Ние сме вистински европски производител на гумени чамци и RIB. Како еден од најголемите брендови во светот со пловење со гумени чамци, ние сме горди што сме лоцирани во Европската унија, каде што ги имаме вештините и знаењето за да ги креираме работите на вистински начин.

СТРОГА КОНТРОЛА НА КВАЛИТЕТ

Секој брод што го произведуваме е проверен од наше обучено и квалификувано лице, во текот на секој чекор од производството на истото…се со цел да сме безбедни пред да го препратиме до нашата дилерско застапничка мрежа. На овој начин обезбедуваме совршен квалитет.

САКАМЕ ДА БИДЕМЕ СИГУРНИ

Ова е причината зошто HPI нè проверува нас и ги проверува сите наши производи за да обезбеди усогласеност со ДИРЕКТИВАТА ЗА РЕКРЕАЦИСКИ ЗАНАЕТИ ( RECREATIONAL CRAFT DIRECTIVE ) 2013/53/ЕУ на ЕУ. HPI е нотифицирано тело и признато низ целиот свет.

ДОДАДЕНИ ВРЕДНОСТИ НА ЧАМЕЦОТ

Сите наши модели имаат уникатни предности во споредба со нашите конкуренти. Споредете ги или прашајте го најблискиот ваш овластен застапник.

БРЗА ИСПОРАКА

Со просечно над 300 чамци и илјадници резервни делови во нашата централна европска залиха во Германија, обезбедуваме брза услуга за клиентите и испорака кога тоа е потребно. Се потпираме само на најдобрите логистички партнери кои ни помагаат да ја постигнеме оваа цел.

НИЕ НЕ СЕ КРИЕМЕ

Ние не сме компанија што се крие во некоја држава без постоечки закон, кога има проблеми. Ние сме лоцирани во Германија и имаме 100% германска сопственост и управување.

КВАЛИТЕТОТ ПРЕД КВАНТИТЕТОТ

Ние не целиме да продаваме најмногу  во однос на количина, туку да го произведуваме најдоброто за нашите ценети клиенти ширум светот. Претпочитаме да се развиваме внимателно и прецизно отколку развивањето дa оди “брзо и бесно”. ZAR е познат низ целиот свет како производител со врвен квалитет и ние од ZAR mini и ZAR Interceptor го имаме ZAR во нашата ДНК.

CAD

Ние користиме некои од најсофистицираните 3D CAD софтвери во развојот на нашите проекти

ОКОЛИНА

На крајот  од употребата на вашиот RIB,  можете да го вратите вашиот брод на вашиот овластен дилер и сепак неговата вредности да продолжи да се почитува, бидејќи е направен од алуминиум. За разлика од фиберглас, алуминиумот може 100% да се рециклира и да се користи и понатаму за да се создаде нов ZAR mini или ZAR Interceptor. Се обидуваме да оставиме мал отпечаток на нашата прекрасна планета.